Planering för vårsäsongens seriespel
2017-04-06 17:14
Hej!
Vi har planerat vem som ska spela när för hela vårsäsongen. Några saker bör ni tänka på:

1. Detta är som vi har tänkt men det om man är sjuk sista träningen innan blir man inte kallad. Om man inte ska vara kallad till matchen enligt schemat kommer vi meddela er det.
2. Denna planering är gjord för att man ska kunna planera allt runt om fotbollen. Vi antar att man ser till att kunna dessa dagar vi har skrivit.
3. Om det skulle vara så att någon är sjuk och vi behöver kalla in en extra spelare är det ok att säga att man redan har planerat in något - det är ju det som är poängen med schemat.
4. Helgen 29/4-1/5 är inte klart ännu, eftersom vi fick ytterligare en match inplanerad när vi gjorde den ursprungliga planeringen. Den kallelsen kommer veckan innan.
5. Är det någon dag man verkligen inte kan spela där vi har skrivit - säg till i GOD TID, så försöker vi byta plats med någon annan spelare. Det bygger dock på att den andra spelaren också kan.
6. Vi kommer också lägga ut kallelserna i kalendern så som vi brukar göra. Det kan vara bra att dubbelkolla så att det är så, men de kommer överensstämma med planeringen är tanken.
7. Det kommer även vara några cuper, de finns i kalendern men inte i denna planering.
8. I planeringen står det A (för anfallsspelare, dvs YM eller A), F (för försvarsspelare dvs B eller MM) eller MV(för målvakt. Detta är bara benämningar för de positionerna. Man kommer i sådana fall spela hela matchen på någon av de positionerna.

Lars & Sebastian

STS42017-08-20 14:01