VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
MALMÖ FF HELTIDSANSTÄLLER TRE TRÄNARE TILL VÅRA ÄLDRE FLICKLAG
2024-01-15 19:00
Jeff Petersson under sin tid som assisterande tränare i damlaget.

För att ytterligare höja nivån på flickverksamheten heltidsanställer Malmö FF nu tre huvudtränare i de äldre ungdomslagen.

 

– Det här är en del i vår satsning på flickverksamheten och ytterligare ett steg mot en spegling av pojksidan. Tränarrollen har vuxit från att endast genomföra träningar till att nu förbereda, genomföra och sedan utvärdera träningar, bland mycket annat. De möjligheterna vill vi att även tränarna i de äldre flicklagen ska ha, säger Per Ågren, sportchef i MFF Ungdom.

F19

Jeff Petersson, huvudtränare
Gustav Persson, assisterande tränare

 

Per Ågren:
– Jeff har varit engagerad i klubben i mer än tre år och har tidigare erfarenhet från både damlaget och ungdomssidan. En välutbildad och ambitiös coach som vi tror mycket på och vill satsa vidare med. Vid sin sida som assisterande tränare får han Gustav Persson, som kommer från Trelleborgs FF.

MALMÖ FF AKADEMI

Melvin Bengtsson, huvudtränare
Marcus Grankvist, assisterande tränare

 

Per Ågren:
– Melvin Bengtsson är utbildad på tränarlinjen på Eslövs folkhögskola och har ett förflutet både i Landskrona BoIS och Helsingborgs IF. Marcus Grankvist, som varit med ett par år inom flickverksamheten, blir assisterande till Melvin.

F17

Tom Hansson, huvudtränare
Johan Grönlund, assisterande tränare

 

Per Ågren:
– Tom har varit en del av pojkverksamheten i föreningen i fyra år och gjort ett bra jobb med P2010-laget. En duktig tränare, som också är utbildad lärare och arbetat på en skola i Lund med fotboll på schemat. Johan Grönlund fortsätter som F17-tränare, detta året som assisterande till Tom.


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________