VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
SUCCÉTURNERINGEN MALMÖ TROPHY TILLBAKA I SOMMAR
2024-02-22 14:30

Malmö FF:s ungdomsakademi är ännu en gång utsedd till Sveriges bästa och har som enda förening tilldelats högsta möjliga betyg, sju stjärnor, i certifieringen från Svensk Elitfotboll.

 

För att ytterligare stärka Malmö FF ungdomsverksamhet startades i fjol turneringen Malmö Trophy. Målet med turneringen var att skapa världens bästa turnering för Flickor och Pojkar 15 så att våra ungdomar tidigt får chansen att, på hemmaplan och inför vår publik, mäta sina krafter på allra högsta nivå. 

 

– Efter förra årets fina turnering känns det både naturligt och spännande att arrangera en ny upplaga av Malmö Trophy.  Vi har ännu en gång lyckats samla ett fantastiskt startfält som kommer ha fina förutsättningar att bjuda på en ny fotbollsfest! Jag ser väldigt mycket fram emot sommarens Malmö Trophy, säger Per Ågren, sportchef i MFF Ungdom.  

 

Turneringen – som arrangeras i samarbete med den rutinerade turneringsarrangören We love football – samlade omedelbart flera av Europas största klubbar och till den andra upplagan har startfältet vässats ytterligare. 

 

Från fredagen den 7 juni till finaldagen den 9 juni kommer klubbar som Real Madrid, Arsenal FC, Sporting Club och Lyon att slåss om den ärorika Malmö Trophy-titeln. Turneringen innehåller tio lag på vardera flick- och pojksidan.

 

Malmö Trophy avgörs på Stadionområdet med finaler på Malmö Stadion och sannolikheten är hög att några av framtidens största fotbollsstjärnor kommer att kunna beskådas i Malmö redan i sommar. 

 

– Vi kan konstatera att förra årets succé ger oss riktigt goda förutsättningar för årets upplaga av Malmö Trophy.  Ett riktigt starkt och spännande startfält för den som vill se framtidens fotbollsstjärnor här på hemmaplan i Malmö, säger Riki Simic, turneringsansvarig på We Love Football. 

DELTAGANDE LAG, FLICKOR 15

Olympique Lyon, Frankrike
Arsenal FC, England
Sporting club de Portugal, Portugal
FC Spartak Trnava, Slovaken
Malmö FF, Sverige
Sparta Prag, Tjeckien
Lyn Fotball, Norge
Ålborg BK, Danmark
Breidablik, Island
HJK, Finland

DELTAGANDE LAG, POJKAR 15

Malmö FF, Sverige
Real Madrid, Spanien
Sporting club de Portugal, Portugal
NK Dinamo Zagreb, Kroatien
PAOK FC, Grekland
Legião FC, Brasilien
Jamaica National Team, Jamaica
Lyngby BK, Danmark
IF Brommapojkarna, Sverige
B93, Danmark


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________