VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
MALMÖ FF FÖRLÄNGER KONTRAKTET MED ELISON MAKOLLI
2024-04-03 13:15

Elison Makolli kom till Malmö FF som 11-åring och har gått genom klubbens ungdomslag till A-laget. Hösten 2022, i bortamötet mot BK Häcken, tog han en plats i den allsvenska matchtruppen för första gången. Den allsvenska debuten kom förra sommaren när han blev inbytt i segermatchen mot IK Sirius på hemmaplan.

 

Under försäsongen har Elison kontinuerligt varit en del av matchtrupperna och i Svenska cupen fick han chansen från start i de två avslutande gruppspelsmatcherna.

 

Efter utvecklingen det senaste året förlänger Malmö FF nu kontraktet med försvararen. Det nya kontraktet gäller över fyra år.

 

DANIEL ANDERSSON, SPORTCHEF:

– Elison är ytterligare en i raden av lovande spelare som vi har fått fram. Det är en snabb och stark försvarsspelare som även är skicklig med boll. Han har haft en stadig utveckling sen han lyftes upp i A-truppen, så det känns mycket bra att få till denna förlängning.

 

ELISON MAKOLLI:

– När jag var liten såg jag upp till A-laget och kollade på dem, så det känns riktigt bra att vara en del av det här laget.

 

– Det är ett kvitto på att jag har gjort något bra och detta är ett steg på vägen till mitt stora mål. Jag vill komma så långt som möjligt och Malmö FF är en viktig del av det.

 

– Jag spelar med, och konkurrerar mot, riktigt bra fotbollsspelare varje dag så jag försöker bara göra mitt bästa på träningarna och så småningom spela i Allsvenskan.


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________