VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
Nya uppdateringar kring det rådande läget...
2020-03-20 15:16

Vi har precis tagit del av Folkhälsomyndighetens dagliga presskonferens. Idag nämnde de idrottsrörelsen specifikt. De betonade att det är viktigt att idrottsrörelsen fortfarande upprätthåller sina aktiviteter. Att det inte var bra och heller inte meningsfullt att stänga ner idrottsverksamheten. Detta tror vi blir vägledande för Svenska Fotbollsförbundet som i sin tur, till stor del, leder oss.

SvFF har inte ändrat sina riktlinjer i veckan utan, helt följdriktigt, rekommenderar oss att fortsätta spela och träna. De menar att fotbollen är en positiv kraft i samhället som även i rådande läge kan bidra till välmående och sammanhållning.

MFF:s egen ”Corona-grupp” bevakar omvärlden hela tiden och har haft nya möten i veckan. Dessa möten har inte föranlett några ändringar i vår strategi för ungdomsfotbollen i MFF.

Vi kommer att fortsätta träna med våra lag i nästa vecka. Viktigt att alla som känner något förkylningssymptom stannar hemma till 48 timmar efter besvären försvunnit. Och att vi fortsätter med våra försiktighetsåtgärder som att byta om hemma, träna ute, inte ta i hand med varandra etc. 

Vi kommer att senast på torsdag den 26:e ta nytt beslut angående kommande matcher. I helgen blir det som bekant inga matcher sedan får vi se hur det blir nästa helg.

Med det sagt så vet ni vår inriktningen just nu men det är en skör tråd och svåra avvägningar. Det kan ändras snabbt. Ta hand om er!


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________