VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
Håll utkik i er mejllåda spelare/förälder i MFF, snart är den här!
2020-04-23 15:37
MALMÖ FF LANSERAR NY VÄRDEGRUNDSUTBILDNING

Tillsammans med TicTac har Malmö FF tagit fram en digital värdegrundsutbildning för klubbens spelare, ledare och anställda.

Värdegrundsutbildningen handlar om Malmö FF:s fyra värdeord: Ambition, Glädje, Fair play och Klubben är störst. Men framför allt handlar det om att förstå vad orden innebär och hur de kan efterföljas i verkligheten.

– Vi vill att det leder till en ännu bättre miljö i våra lag och att det skapar större glädje, mer harmoni och på längre sikt även mer framgångsrika lag, säger Per Ågren, sportchef i MFF Ungdom.

Tillsammans med TicTac har Malmö FF tagit fram en digital utbildning som i fyra delar kommer att skickas ut till föreningens ungdomsspelare i åldern 9-16 år. Barn mellan 9-13 år gör utbildningen med sina föräldrar, medan ungdomarna gör det på egen hand.

Tanken är sedan att de äldre ungdomsspelarna och A-lagen ska utbildas och längre fram även anställda inom Malmö FF.

– Rent konkret skickas ett välkomstbrev ut som beskriver utbildningen. Ett par dagar senare får spelaren den första modulen som består av en film om Malmö FF:s värderingar. Den följs sedan av fem-sex olika frågor med svar och förklarande text, säger Per Ågren.

14 dagar senare skickas del två ut med nytt värdeord och nya frågor. Per Ågren både tror och hoppas att utbildningen kan bidra till en ökad stolthet i och runt klubben.

– Vi vill sprida våra värderingar och det Malmö FF står för. Förhoppningen är att våra värdeord blir en del av vardagen och en del av klubbens DNA.


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________