VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
Gott nytt himmelsblått år!
2021-01-10 07:24
Äntligen kan vi skifta blad och lämna det jobbiga 2020 bakom oss och öppna upp för ett gott nytt år. Det nya året börjar både i dur och moll. Det tråkiga är att pandemin har slagit sina klor i Skåne generellt och Malmö specifikt som gör att vi nu inte får lov att träna som vi tänkt from och med imorgon. T.o.m. skolorna stänger ner från start och de som har träning på skolschemat kommer inte heller kunna genomföra dessa träningspass. Vi får helt enkelt vänta fram till minst den 25 januari, då nya besked kommer. Ni kan läsa mer här om vår kommuns beslut om att stänga ner alla idrottsplatser till 25 jan: 
https://malmo.se/Aktuellt/Artiklar-Malmo-stad/2020-12-21-Kultur--och-fritidsverksamheter-for-alla-aldrar-stangs.html
Under tiden gäller det för alla spelare att ändå hålla igång och alla spelare ska genom sina tränare ha fått speciellt anpassade övningar att köra själv eller med någon kompis så ofta som möjligt under denna period när vi inte kan erbjuda lagträningar. Ut och kör helt enkelt själv under tiden.

I fredags kom årets certifieringsresultat och Malmö FF:s ungdomssida var för tredje året i rad den akademi som tog överlägset flest poäng och därmed rankas som landets bästa ungdomsakademi! 
Vi är både glada och stolta över det resultatet. Men vi slår oss inte till ro, vi kommer att jobba för att bli ännu bättre under 2021 och förhoppningsvis nå ännu högre poäng i 2021 års certifiering:
https://www.mff.se/landets-basta-ungdomsakademi-for-tredje-aret-i-rad/
Vi börjar med att inviga en helt "ny plan", plan 10, som nu är klar för användning, med nytt konstgräs av bästa kvalitet, möjlighet till bevattning, ny starkare belysning, möjligheter till att spela in alla träningar och matcher i inlärningssyfte. Vi kan låsa om oss och det är bara vi i Malmö FF som har nyttjanderätt på "nya" plan 10. Ett gott första steg mot ett ännu bättre 2021 och ännu bättre förutsättningar att utbilda morgondagens stjärnor! 

Sist men inte minst, vår flicksida som vi framgångsrikt startade upp på nytt under 2020, fortsätter att växa 2021. Vi har nu flicklag i alla åldersgrupper från flickor födda 2011 till flickor födda 2006. Det innebär att vi snart har en flicksida som speglar vår pojksida med lag i alla åldrar från 9 år och uppåt. Det är väldigt inspirerande för alla inblandade att fortsätta denna utveckling och försöka göra vår "flickakademi" precis som vår pojksida till landets främsta. Forza Malmö, heja di blåe!

Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________