VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
Gott nytt år, 2022 är här!
2022-01-03 11:34

Välkommen till en ny säsong i den himmelsblå tröjan! I nästa vecka (vecka 2) startar träningen igen för de allra flesta lagen. Du är del av Sveriges bästa ungdomsakademi och framför oss har vi ett nytt spännande år med nya utmaningar och en strävan från vår sida att göra er alla till en ännu bättre spelare och kompis under året. Vi har nu ytterligare växt och har en flicksida som nästan är lika stor som vår pojksida. Nya lag har bildats och nya spelare har tillkommit, välkomna allihop, flickor som pojkar! Pandemin styr tyvärr fortfarande vår vardag. Än så länge finns det inte specifika restriktioner för att utöva idrott mer än att alla måste vara uppmärksamma på symptom och vid minsta tvekan stanna hemma från träning/match om man känner symptom för att inte utsätta andra för ev smitta och vara rädd om sig själv. Vi fortsätter att byta om hemma i så stor utsträckning som möjligt (undantag de som har fasta omklädningsrum för både skola och lag). I övrigt följer vi FHM rekommendationer och krav och meddelar er om och när vi måste göra förändringar.

Alla lag kommer inom kort, om ni inter redan fått, att få en kallelse till första träningen på det nya året och alla föräldrar/vårdnadshavare kommer också att få kallelse till ett specifikt föräldramöte för ert lag i januari.

God fortsättning, nu kör vi!


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________