VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
DAGS FÖR SEMIFINAL I U21 ALLSVENSKAN
2023-10-16 08:36
Theodor Olsson leder laget i semifinalen i U21 Allsvenskan

Mjällby AIF – Malmö FF
U21 Allsvenskan, semifinal
Tisdag 17 oktober, 17:00
Strandvallen
Matchen sänds på sydsvenskan.se

THEODOR OLSSONS TANKAR INFÖR MATCHEN

 

Semifinal i U21 Allsvenskan på schemat. Senaste U21-matchen vi spelade var i augusti, det har hänt lite sedan dess?
– Ja det har hänt mycket. En hel del som fick kontinuerligt med speltid i U21-matcherna under våren och sommaren är nu utlånade. Hugo Bolin, som nu är i Degerfors, gjorde väldigt mycket poäng för oss under seriespelet i U21 Allsvenskan och Samuel Kotto, som spelar med Landskrona nu, spelade också i princip varje match. På så vis så har den här truppen förändrats väldigt mycket under året och det blir kanske delvis ett nykomponerat U21-lag som vi får se imorgon.

 

Vilket MFF-lag är det vi får se?
– Som vanligt kommer truppen bestå till stor del av U19-spelare men också ett par A-lagsspelare. Fyra stycken från A-truppen kommer åka med, Jonas Knudsen, Mahamé Siby, Sebastian Jörgensen och Oscar Lewicki. Det är lite synd att det är landslagsuppehåll nu för det gör att vi har många spelare borta. Oavsett så kommer det vara en intressant mix av spelare som vi ställer upp med imorgon.

 

Hur kommer det märkas att det är en semifinal?
– Det står en finalplats och ett U21-guld på spel. Behöver jag säga mer än så? (Skratt). Nej men det kommer säkert smälla på direkt från start. Sen tror jag det är positivt att matchen flyttats in på Strandvallen. Det blir inte en träningsanläggning som vi är ute på varje dag utan det blir en matcharena på en plats där vi dessutom har en stor revansch att utkräva.

 

Likt oss vann MAIF sin U21-serie på ett övertygande sätt. Vad är det för motstånd som väntar?
– Jag räknar med att Mjällby kommer med ett starkt lag. De kommer säkert också ställa upp med en mix av A-lagsspelare och U18/U19-spelare. Sen har kanske inte de lika många spelare som är iväg på landslagssamlingar som vi har utan har ett lag som spelat kontinuerligt i U21 Allsvenskan under året. De var ändå det bästa U21-laget av alla i den här serien så jag räknar med att det kommer bli väldigt tufft.

 

Entréerna till Strandvallen öppnar kl. 16.00. Inträde kostar 50 kronor.


Nyhetsarkiv
SOMMARAKADEMIN 2023!2023-02-16 12:17
Nya riktlinjer Covid 192020-12-17 10:20
MFF Ungdom går live!2020-05-08 15:53
Glad Påsk!2020-04-09 11:00
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________