VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
MIN FÖRENING

Ända sedan starten 1910 har Malmö FF varit en av Sveriges ledande fotbollsklubbar, på många sätt. Vi bedriver verksamheten utifrån vår mission att vi ska "Utveckla starka individer för att skapa långsiktigt vinnande lag på och utanför planen!"

 

Malmö FF skall inom ramen för en elitsatsning bedriva fotbollsverksamhet i alla åldersgrupper. Hela vår verksamhet – och i alla dess beståndsdelar – skall bedrivas så att den positivt utvecklar människor fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt både som individer och i gruppsammanhang, på och utanför planen.

 

I VÅRA STADGAR STÅR DET ATT VÅR VERKSAMHET SKALL:

- aktivt medverka till att människor oavsett kön, etnicitet, religion, nationalitet och fysiska förutsättningar ges samma möjligheter att vara medlemmar eller på annat sätt verka för Föreningens bästa


- erbjuda upplevelser och skapa kontakt mellan människor från olika samhällsgrupper


- erbjuda medlemmarna, anställda, supportrar, samarbetspartners och andra intressegrupper i Föreningens närhet bästa möjligheter att verka i och ta ansvar för sina roller


- erbjuda medlemmarna, anställda, supportrar, samarbetspartners och andra intressegrupper i Föreningens närhet en kamratlig och trygg social gemenskap 


- ständigt utvärderas, utvecklas och förbättras till form och innehåll

 

Representationslagen skall alltid ha som mål att vinna.

 

I de yngre åldersgrupperna står den individuella utvecklingen och glädjen till fotbollen i centrum med målsättning att fostra nya potentiella A-lagsspelare.

 

Malmö FF är alltså inte, och ska inte vara, enbart en fotbollsklubb. Vi ska också vara en positiv kraft i samhället. I vår verksamhet ingår att skapa konstruktiva aktiviteter för barn och ungdomar så att all deras energi och kreativitet kan användas till något positivt och motverka att de hamnar i negativa och destruktiva beteenden. Målet är att sprida och underhålla positiva värderingar, motverka våld och rasism, minska användningen av droger och öka integrationen mellan olika grupper i samhället.

BLI MEDLEM

Var en del av föreningen!

 
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________