VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
HITTA TILL STADIONOMRÅDET

Klicka här för karta till Stadionområdet »

 

MED BIL

Antalet parkeringsplatser runtom Stadionområdet är mycket begränsat. Vid större evenemang rekommenderar vi andra färdsätt – eller kom i mycket god tid. Närmare information om parkeringsmöjligheter på och omkring Stadionområdet finns här.

GÅENDE ELLER MED CYKEL

Eftersom Stadionområdet ligger centralt i Malmö är en cykeltur eller en promenad ett utmärkt sätt att ta sig hit. Här finns det gott om cykelställ för alla cyklister.

MED BUSS

Från Malmö Centralstation går buss nummer 3 direkt till Stadionområdet. Buss nummer 6 och 34 går också i närheten av Stadionområdet. I samband med Malmö FF:s hemmamatcher på Eleda Stadion kör även Skånetrafikens bussar i särskild evenemangstrafik före och efter matchen.

KARTA ÖVER BUSSINFART

 

För långväga bortalag som tar sig till Stadionområdet med buss hänvisas lagen till bussinfarten via Stadiongatan och norr om plan 7 för att komma in längs den östra sidan på Eleda Stadion och upp via Stadiontorget mellan Eleda Stadion och Malmö Stadion. 

 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________