VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
KARRIÄRAKADEMIN

Vi vill göra det enklare för Malmö FF:s samarbetsföretag i deras rekryteringsprocesser samtidigt som vi tillsammans minskar arbetslösheten i Malmö.

Det finns många verksamheter som hjälper individer närmare arbetsmarknaden men den sista pusselbiten saknas ofta; företagskontakter och en nära koppling till arbetsmarknaden.

Med det breda företagsnätverk som Malmö FF har ser vi en möjlighet i att vara den länken som kopplar samman arbetsgivare och arbetssökande. Som partner till klubben är vår rekryteringsservice kostnadsfri.

Vill du vara med på vår resa? Kontakta oss idag!

SAMARBETA MED KARRIÄRAKADEMIN

Desiree Almendares Sköldh
Ansvarig sociala initiativ
desiree.almendares-skoldh@mff.se

Andrea Sjögren
Projektkoordinator
andrea.sjogren@mff.se

Elhan Guleid Abdi
Rekryterare
elhan.guleid-abdi@mff.se

SAMARBETEN

Idag samarbetar Karriärakademin huvudsakligen med Malmö Stad genom ett IOP – Idéburet offentligt partnerskap sedan 2015. Karriärakademin arbetar med försörjningsstödstagare inskrivna på arbetsmarknads- och socialförvaltningen i Malmö, med viljan att göra skillnad för de Malmöbor som behöver det mest.

SÖKER DU JOBB?

Connecta med Karriärakademin för att få en uppdatering när vi lägger ut nya jobb!

CONNECTA MED KARRIÄRAKADEMIN

HUVUDPARTNERS