VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
BLI FÖRETAGSPARTNER

Som Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubb är Malmö FF ett varumärke som både syns och märks. Och som vår samarbetspartner får du och ditt företag möjlighet att synas och märkas tillsammans med oss.

 

En förening och ett varumärke som Malmö FF exponeras miljontals gånger under ett år. MFF tillhör de mest exponerade lagen i tv och media i Sverige. En normal säsong syns vi i tv 50 timmar, vilket motsvarar en ”publik” på 84 miljoner. Lägg sedan till alla artiklar som skrivs om MFF och alla bilder som tas på klubbens representanter.

Med framgångarna på 2010-talet har MFF:s varumärke flyttats upp till en ny dimension – med allt vad det innebär av ökad mediebevakning. Det gäller också per automatik de företag som väljer att samarbeta med oss. Att synas tillsammans med MFF blir ett sätt att ytterligare förstärka det egna varumärkets personlighet och attityd.

Vi ser fram emot att samarbeta med just dig och ditt företag. Välkommen till Malmö FF!

KONTAKT
Magnus Svensson
Försäljningschef, företag
0733-99 84 64
magnus.svensson@mff.se
 
Ivo Konjevod
Säljare
0704-74 09 85
ivo.konjevod@mff.se
 
Daniel Steen-Möller
Säljare
0733-48 18 60
daniel.steen-moller@mff.se
 
Tomas Olsson
Säljare
0705-78 71 50
tomas.olsson@mff.se
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________