VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
AGENDA 30: MFF:S HÅLLBARHETSARBETE

VÅRT MÅL ÄR ATT VARA BÄST I SVERIGE ÄVEN UTANFÖR FOTBOLLSPLANEN.

Sedan tidigt 1900-tal har Malmö FF på många olika sätt varit engagerad i att bidra till ett hållbart och bättre samhälle, och vi är mycket stolta över vårt hållbarhetsarbete. Hållbarhet ska vara en integrerad del i Malmö FF:s vardag där medarbetarna tar medvetna och hållbara beslut. Många, främst barn och unga, ser upp till Malmö FF. Det ställer stora krav på oss som arbetar i eller representerar föreningen att alltid agera som förebilder. Vårt mål är att vara bäst i Sverige även utanför planen. Grunden i vårt hållbarhetsarbete är de fyra Agenda 2030-målen som du kan läsa mer om här.

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD

Precis som alla andra aktörer i samhället har Malmö FF en roll att spela i att bygga ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbart samhälle. Tack vare fotbollens och föreningens förenande kraft kan riktig förändring skapas tillsammans med andra samhällsaktörer och det skånska näringslivet.

HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS