VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
VÅR HEMMAPLAN ELEDA STADION

Klicka här för karta till Eleda Stadion»

 

Eleda Stadion invigdes 2009 och har varit Malmö FF:s hemmaplan sedan dess. Här har vi skördat några av de största framgångarna i vår historia – bland annat sex SM-guld, två Champions League-gruppspel och tre Europa League-gruppspel.

KARTA

 

 

Publikrekordet är 24 148 åskådare och sattes i guldmatchen mot Mjällby AIF i november 2010. Idag ligger kapaciteten på omkring 22 500 åskådare för nationella tävlingar och 20 500 för UEFA-matcher.

MATCH OCH RUNDVANDRING

GÅ PÅ MATCH

Köp biljett till en hemmamatch

 

RUNDVANDRING PÅ ELEDA STADION

Gå en guidad tur på Eleda Stadion

MER ÄN FOTBOLL

 

Eleda Stadion används till mycket mer än fotboll. Den 1 november 2016 höll påve Franciskus en katolsk mässa för 16 000 personer på Stadion. Byggnaden har också använts för föreläsningar av bland andra Fredrik Reinfeldt och tidigare amerikanske vicepresidenten Al Gore.

 

 

 

Utöver daglig kontors- och restaurangverksamhet hålls det också mängder av evenemang, konferenser och fester i de många flexibla lokalerna på Eleda Stadion. 

 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________