VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
MALMÖ FF SKA VARA EN POSITIV KRAFT I SAMHÄLLET

FN:s globala mål 4 – God utbildning för alla är viktigt för Malmö FF. Föreningen är inte bara en fotbollsklubb utan också en positiv kraft i samhället. Genom att kroka arm med skolvärlden vill föreningen skapa förutsättningar för unga att växa och utvecklas både på planen och i skolan. 

 

MALMÖ FF:S UNGDOMSVERKSAMHET FÅR UNGA ATT VÄXA

Malmö FF:s ungdomsverksamhet har en stolt och lång tradition av att fostra framgångsrika fotbollsspelare. Inom ramen för verksamheten bedriver föreningen fotbollsskola för barn mellan sex och åtta år och tränar totalt 17 ungdomslag. Med fotbollen i fokus kan barn och unga fortsätta att utvecklas. Det är på fotbollsplanen unga får lov att pröva sina färdigheter och ta risker, men också lära sig av sina misstag för att bli ännu bättre fotbollsspelare och individer. Det långsiktiga målet är att utveckla starka individer för att skapa vinnande lag på och utanför planen.

 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________