VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
KUL PÅ SOMMARLOVET

Malmö FF:s populära sommarfotboll sysselsätter årligen tusentals flickor och pojkar i åldrarna 7–13 år med en meningsfull aktivitet under sommarlovet. Under en vecka får deltagarna både leka fotboll och lära sig mer om spelet under ledning av professionella tränare från MFF.

 

Sommarfotbollen är inte bara en uppskattad aktivitet för barnen, utan också ett sätt för Malmö FF att knyta tätare kontakter med människor och föreningar i närområdet.

 

Har du frågor, vänligen kontakta sommarfotboll@mff.se.

SOMMARAKADEMIN

MFF:s sommarakademi får du möjlighet att under fyra dagar träna med MFF:s akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela landet.

 

Sommarakademin har blivit en oerhört populär tradition för Skånes (och övriga Sveriges) fotbollsspelare i åldern 10-12 år och platserna har gått åt fort tidigare år så vill du vara med när det är dags till sommaren är det säkrast att anmäla dig snarast möjligt.

 

Har ni några andra frågor kring Sommarakademin, vänligen kontakta sommarakademin@mff.se.

SOMMARFOTBOLL

Finns det något bättre än att spela fotboll på sommarlovet? Träffa nya kompisar och lär dig finta, dribbla, passa och skjuta som stjärnorna i Malmö FF. 

 

Runt om i södra delarna av landet, i samarbete med ett antal av våra Nätverksklubbar, bedriver Malmö FF träningar med våra akademitränare tillsammans med ambitiösa och talangfulla spelare från hela regionen. Ni hittar oss bland annat i Ljungby, Bjärred, Åhus, Ystad och Skanör/Falsterbo.

 

Har ni några andra frågor kring Sommarfotboll, vänligen kontakta sommarfotboll@mff.se.

 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________