VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
SKÅNES MEST KLASSISKA FOTBOLLSTURNERING

Sedan 1964 har Skånecupen varit jullovets höjdpunkt för fotbollsälskande barn och ungdomar i hela Skåne. Cupen startades av Malmö FF i samarbete med tidningen Arbetet och är på många sätt den mest klassiska inomhusturneringen i södra Sverige. Det upptäcker man inte minst när man tittar på vem som spelat i den genom åren.

 

Zlatan Ibrahimovic, Markus Rosenberg och Therese Sjögran är bara några av namnen som blivit publikfavoriter inne i Baltiska Hallen. Men Skånecupen handlar inte bara om att vinna och vara bäst. Framför allt är det två veckor av fotbollsglädje och gemenskap som lyser upp i vintermörkret under jullovet. Så har det varit i över 50 år och så kommer det vara för många kommande generationer unga fotbollsspelare.

SKÅNECUPEN FOTBOLL

Drygt 650 deltagande lag i olika åldrar och klasser i innefotboll – Skånecupen fotboll med 7 mot 7 och futsal är en jullovstradition. Årets upplaga avgörs i slutet av december.

 

EKÅNECUPEN

2019 introducerade Malmö FF och MFFESPORT en esportklass i den klassiska inomhusturneringen Skånecupen. Även i år kommer den uppskattade FIFA-turneringen att äga rum i mellandagarna. Du behöver inte tillhöra någon fotbollsturnering för att få delta.

SE ALLA SKÅNECUPENS MATCHER

Från och med upplagan 2023/2024 har vi avtal med SolidSport där samtliga matcher kommer att streamas live eller kunna ses i efterhand.

 

SE ALLA MATCHER LIVE OCH I EFTERHAND

Skaffa konto hos SolidSport och få möjlighet att streama alla matcher i Skånecupen.

BILDGALLERI SKÅNECUPEN

Fler bilder (+4) >>
 
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________