VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
EN CENTRAL DEL AV NÄRINGSLIVET

Malmö FF har en central plats i näringslivet. Vid millennieskiftet bildades det framgångsrika Nätverket, med syfte att främja utbyte av erfarenheter och affärer mellan MFF:s partners. Malmö FF är alltid en av landets mest omskrivna och bevakade klubbar – och de företag som syns med oss når ut till halva Sveriges befolkning.

NÄTVERKET

Ett medlemskap i Nätverket gör dig och ditt företag till en del av Nätverkets dynamiska affärsmiljö. Medlemskapet ger dig också möjligheter att synas tillsammans med MFF, i vår marknadsföring och i din egen.

LÄS MER

 

KLUBBSTOL

Om du vill representera med fotbollen i centrum och börja med en angenäm måltid före matchen med andra likasinnade, är våra klubbstolar ett utmärkt alternativ. Ett klubbstolsårskort ger dig tillgång till samtliga hemmamatcher i Allsvenskan.

 
EVENT & KONFERENS

Stadion är en spektakulär fotbolls- och eventarena mitt i Malmö. Här finns rum för allt från två till 2 000 personer och genom åren har vi fått följa våra gäster genom otaliga arrangemang. Vi har välkomnat föreläsare och artister från när och fjärran och nu väntar vi på att få välkomna just dig.

 
LOGE

Att ha en egen loge är det ultimata sättet för dig och dina affärsbekanta och medarbetare att uppleva en match på Stadion. Logen är exklusiv för dig och ditt sällskap, och står och väntar på er inför matcherna.

 
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________