VÄLKOMMEN TILL MALMÖ FF UNGDOM
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF Ungdom
Ger unga kraft att växa
MFF GER UNGA KRAFT ATT VÄXA
Vår ungdomsverksamhet har en stolt och lång tradition av att fostra framgångsrika fotbollsspelare.
 
Malmö FF Ungdom är en grundpelare för föreningens verksamhet. Det yttersta målet med ungdomsverksamheten är att producera egna, välutbildade fotbollsspelare som kan ta steget upp i våra A-trupper och spela matcher för Malmö FF. 

 

Unicoach rankar Malmö FF:s ungdomsverksamhet som bäst i landet i den årliga certifieringen. Kriterier som bedöms är allt från utbildningsnivå på tränare och producerade spelare till värdegrundsutbildning och skolsamarbete.

 

En undersökning från CIES Football Observatory (2020) visar att Malmö FF:s ungdomsverksamhet tillhör det europeiska toppskiktet när det kommer till att producera spelare till högstaligorna runtom i Europa. Malmö FF placerar sig som enda svenska klubb på topp 50-listan och bara HJK Helsingfors ligger högre i jämförelse med de nordiska länderna.

 

Varje år tar någon lovande ungdomsspelare det sista steget upp i MFF:s seniorlag – och varje år lär en massa barn och ungdomar känna fotbollen och varandra genom MFF:s ungdomsverksamhet. Så vill vi fortsätta. Välkommen att bli en del av vår ungdomsverksamhet. 

 

Vi ger unga kraft att växa!

 

Kontakt MFF Ungdom >>

Kontakt respektive lag >>

Provspel Malmö FF Ungdom >>

Bli tränare hos MFF Ungdom >>

 

Välkommen till Malmö FF Ungdom! 


Per Ågren
Sportchef ungdom

 

Följande dokument riktar sig till spelare och föräldrar i MFF Ungdom: 
Välkomstbrev föräldrar i MFF
Brev till dig som spelar i MFF
Fotboll mot rasism i MFF
Skånes FF:s föräldrabudord

BILDSPEL: MALMÖ TROPHYS FINALDAG
2024-06-09 20:45

Fler bilder (+4) >>
Real Madrid vann pojkfinalen mot AZ Alkmaar med 1–0 medan Sporting Lissabon slog Aalborg efter att bollen varit i nät 35 gånger.
 
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
HUVUDPARTNERS
OFFICIELLA PARTNERS
_____________________________