SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Malmö FF
Ungdom
Fotbollsskolan
Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.


Alla barn mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollskola.  Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.


Malmö FF har erfarna ledare i fotbollskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni och från augusti till en bit in i oktober.


För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju- och åttaåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningarna och spela matcher.

Har du några frågor kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
MFF Ungdom, 03/01 11:34 
MFF Ungdom, 10/01 07:24 
MFF Ungdom, 17/12 10:20