Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla barn mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollskola.  Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni och från augusti till en bit in i oktober.

För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju- och åttaåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningarna och spela matcher.

Har du några frågor kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se.