Fotbollsskolan

Sedan starten 1970 är Malmö FF:s fotbollskola själva grunden för vår ungdomsverksamhet. I fotbollskolan får de yngsta barnen lära känna världens roligaste leksak: bollen. Målsättningen med fotbollskolan är att skapa ett intresse för fotboll och föreningsliv bland Malmös barn.

Alla barn mellan 6-8 år är välkomna till Malmö FF:s fotbollskola.  Barnen träffas två gånger i veckan i grupper där alla får tid och uppmärksamhet. Det är glädjen och leken som är i centrum. Det viktiga är att bli vän med bollen – och med varandra.

Malmö FF har erfarna ledare i fotbollskolan där alla är utbildade i pedagogik och ledarskap. Fotbollskolan bedrivs huvudsakligen i två perioder under året: från april fram till skolavslutningen i juni och från augusti till en bit in i oktober.

För sexåringarna blir det mycket lek med bollen medan sju- och åttaåringarna utöver leken också får lära sig enklare fotbollsövningarna och spela matcher.

Har du några frågor kontakta Tome Kackarovski på 0735-280060 eller tome.kackarovski@mff.se.

2022-02-07 15:26

INSKRIVNING FOTBOLLSSKOLAN 2022

Den 1 mars öppnar vi inskrivningen för pojkar och flickor födda 2014, 2015, 2016. Inskrivningsperioden pågår till och med den 24 mars.

Registreringen sker i Kombihallen, Eric Perssons väg 61, på tisdagar och torsdagar klockan 17-19.

Kostnaden för perioden är 1800 kronor och i avgiften ingår även t-shirt, shorts, strumpor, gympapåse och vattenflaska.

Det är begränsat antal platser lediga och vi kan heller inte garantera platser till alla. Registrera er därför så tidigt som möjligt. Har ni registrerat och betalt är ni så klart garanterade en plats.

Om er pojke är född 2014 och är nybörjare som inte har tränat i organiserad form i en fotbollsförening tidigare, är det viktigt att ringa ansvarig (Tome Kackarovski 0735-280060) innan inskrivningen.

Efter registreringen och gruppindelningen kommer ansvarig ledare kontakta er om träningstiderna för ert barn.

Träningarna är planerade att starta vecka 14.

Välkomna!

MFF Ungdom, 15/02 10:59